NezuShi: Bed problems

12/07/2012 21:11

Keďže sú prázdniny, mám tony voľného času a tak ho zabíjam okrem iného aj písaním Yullen a NezuShi one-shotov. Tento konkrétny je veľmi krátky, nevyšiel by ani na jednu A4 stranu. Dúfam, že sa bude páčiť.

Myslím, že keby vám Nezumi ponúkol, aby ste s ním spali (v zmysle spánku, nič iné), neváhali by ste a vhupli mu do postele. Ak by ste poznali jeho spacie návyky, radšej by ste si to dvakrát rozmysleli. Nie že by vás zo spánku obchytkával alebo chrápal... To nie. Problém je jeho prežívanie snov. Shion by vám o tom vedel rozprávať. A keďže tu teraz nie je on, trošku vám to problížim tak, ako on to priblížil mne.
Ak žijete vo West Blocku, určite nebudete mať úplne pokojný spánok. Uši musia byť stále nastražené, zmysly funkčné 24/7. A to aj keď spíte. A keďže musíte byť pripravení za sekundu byť v bojovej pozícií, váš spánok nesmie byť veľmi hlboký. Len ľahký. A ako iste viete, s ľahkým spánkom prichádzajú SNY. A tie sú u Nezumiho problém. Jeho sny bývajú divoké, plné naháňačiek ako v akčných filmoch, v tých snoch mu ide o živit a bojuje. Tu sa zastavíme. Keď zistíte, že nemáte zbraň, asi budete používať vlastné telá, nie? Budete, škriabať, hrýzť kričať a KOPAŤ. Tieto kopance sú Shionov problém. Keďže posteľ je malá, musia byť blízko pri sebe. A tak sa už nejeden krát stalo, že sa Shion prebudil na zemi, na bolesti, pretože ležal z pola ne podlahe vykrútený do možných aj nemožných polôh. Inokedy sa zobudil na to, že ho Nezumi kope do brucha. Ale aspoň raz za noc sa zobúdza na zemi. Ak Nezumi nemá zlé sny, po posteli sa kotúľa, takže často zaberá 99% (Aj Nezumi je 99%) postele a Shion mu robí vankúš. Albino si to však uvedomí až vo chvíli, keď sa začne dusiť. Asi by ste teraz odmietli, však? Ale keď pre chudáčika Shionka iná možnosť nie je. Spať na gaući alebo podlahe... Aj to by sa dalo, skúšali to, ale vvždy zaliezol naspäť k Nezumimu na posteľ, pretože mu chýbalo jeho teplo. Už si jednoducho zvykol...
Ako to celé vyriešiť? Skúste si vymeniť miesta! Shion bude pri stene, ty ho neskopneš a- Nie, nefunguje to, nenamáhajte sa. V tom prípade sa Shion zobudí so zlomeninami, kedže ho Nezumi kopal do steny. Skúste spať každý inak! Nezumi hore, Shion dole alebo naopak, takže- Nefunguje to, ver mi, priateľu aj to skúšali. Chcete zabiť chudáka Shiona? Nezumi mu odkopne hlavu! Sily má na to dosť. Kúpte väčšiu posteľ, potom- Kde na to zoberú peniaze? Ako Nezumi povedal, luxus je už mať chlieb, v ktorom nie je štrk. Tak čo teda? Už nemáte nápady? Riešenie bolo až čarovne jednoduché. Poďme sa pozrieť do ich spálne. Práve spia, zaslúženým spánkom. Dni vo West Blocku sú náročné. A zimy sú kruté. Oheň ešte horí, aby aspoň trošku zahrial miestnosť. Nezumi a Shion ležia spolu na posteli. Ale Nezumi sa nevrtí a Shion sa nedusí. Ako je to možné? Prišli na to jednu chladnú noc, podobnú tejto. Obaja sa klepali zimou a nemohli zaspať. Prikryli sa všetkými dekami, čo mali v dome, ale stále im bola zima. Nezumi sa zrazu otočil k Shionovi a pritúlil sa k nemu, aby ich oboch zahrial. Ľudské teplo vás môže zahriať viac ako tisíc prikrývok. Shion sa mu schúlil do náruče a obaja zaspali. Pocit, že majú jeden druhého tak blízko Nezumiho upokojil a mal pokojné sny. Odvtedy spolu môžu spávať v jednej posteli bez toho, aby sa Shion budil polomŕtvy. A navyŠe, je to príjemné, vedieť, že niekto je celý čas pri vás...

Ospravedlňte pravopisné chyby, ale z neznámeho dôvodu mi ich to nepodčiarkuje. Tak či tak sa však snažím písať s minimom chýb a ak sa nejaká vyskytne, rýchlo ju opravím. Chcela by som napísať aj nejaký Yullen NezuShi crossover, ale neviem o čom to má byť. Premýšľala som nad nejakou opileckou párty alebo tak. Návrhy napíšte prosím do komentárov. Túto noc sa možno ešte ozvem, práve neskoro/skoro som kreatívna. Zatiaľ čus!

—————

Back